eur:
387.81
usd:
357.66
bux:
68390.95
2024. május 17. péntek Paszkál

Droghálózatot számoltak fel Csongrádban

Kiterjedt kábítószer-terjesztő hálózatot derítettek fel a csongrádi rendőrök, nyár végén két embert vettek őrizetbe, pénteken a hálózat további tagjait is megtalálták. Öt embert fogtak el és hallgattak ki - közölte a megyei rendőrfőkapitány.

Rádi Norbert hozzátette: az egyik őrizetbe vett lakásán 4545 darab ecstasy tablettát, valamint kisebb mennyiségben más, kábítószer-gyanús anyagot, továbbá fogyasztáshoz és kereskedelemhez szükséges egyéb eszközöket foglaltak le. A drog értéke mintegy 10-12 millió Ft.

Kovács Sándor, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának vezetője elmondta: az eddigi adatai alapján a szintetikus drog Hollandiából érkezett Szentesre, majd innen haladt tovább Csongrádra és a környező településekre.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×