eur:
396.87
usd:
356.22
bux:
74767.28
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Kínos botrányba keveredett a telefontársaság

Rendkívül kínos botrány rázta meg a legnagyobb kanadai telefontársaságot egy szerencsétlen reklám miatt. A Bell Canada ugyanis egy punknak öltözött lánnyal hirdette mobiltelefonját, ám csak az utcai reklámok kihelyezése után vettek észre egy kellemetlen feliratot.

Magyarázkodásra kényszerült a Bell Canada telefontársaság egy szerencsétlen reklám miatt. A legnagyobb kanadai távközlési vállalat egyik kedvezményes mobilcsomagját akarta egy punknak öltözött lánnyal hirdetni.

A kép el is készült, ám amikor a plakátok kikerültek az utcára, felháborodott telefonokkal árasztották el a céget. Kiderült, hogy a lány egyik gombján a "Belsen gáz volt" felirat szerepel, utalva a Sex Pistols punkzenekar egyik botrányos számára, amely viszont a Bergen-Belsen-i koncentrációs táborra utalt.

"Nem volt szándékos a dolog. Természetesen soha nem használnánk egy ilyen sértő szlogent a hirdetéseinkben" - jelentette ki a cég egyik szóvivője, aki szerint az történt, hogy az általuk megtekintett példanyomatok kisebbek voltak, mint a végső változat.

A gombon lévő feliratot pedig a példanyomatokon nem, csak a végül az utcára kerülő hatalmas posztereken lehetett elolvasni. A poszterek a vancouveri és torontói tömegközlekedésen jelentek meg, mindkét városban nagy zsidó közösség él.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×