eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Tűzszünetet kötött a férjével a világsztár

Madonna tűzszünetet kötött a férjével, mindenképpen meg akarja ugyanis tartani örökbe fogadott fiát. Ehhez viszont meg kell győznie a hatóságokat, hogy békés és rendezett családi életet él.

Madonnát és a férjét is nagyon aggasztja, hogy örökbe fogadott fiúkat, David Bandát esetleg elvehetik tőlük. Minden a következő két héten múlik, kedden költözik be ugyanis a család 7 millió fontot érő londoni otthonába Pestone Kilembe, akinek a döntésétől függ a kis David sorsa.

Hazatérte után jelentést kell tennie a tapasztaltakról a malawi legfelsőbb bíróságnak, amely eldönti: megtarthatja-e Madonna és Guy Ritchie a gyereket, vagy sem.

A kis David 22 hónapos, tavaly október óta él Madonnával - az örökbefogadás azonban még nem hivatalos.

A pár egyik barátai szerint ugyan Madonna és Ritchie házasságával nincs minden rendben, de David miatt megpróbálják félretenni az ellentéteket. A siker érdekében külön dadust - méghozzá egy férfit - is alkalmaznak havi kétezer fontért (753 ezer forintért), aki kizárólag a kis Daviddel foglalkozik majd.

A felügyelő a többi között kikérdezi majd a házaspárt arról, mennyit isznak, hogyan védekeznek a nem kívánt terhesség ellen, és mi a véleményük a válásról. Õ "dönti" el azt is, elég kedvesek és szeretetteljesek-e egymással, valamint gyermekeikkel, Lourdesszel és Roccóval.

"Biztos akarok lenni abban, hogy David boldog, és jó családban él. Találkoztam már Madonnával és Ritchie-vel, mindketten nagyon kedves embernek tűnnek" - mondta előzetesen Penstone Kilembe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×