eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A sztárénekesnő apja: itt már csak Isten segíthet

Amy Winehouse édesapja letérdelt saját apja fejfájához, és ott imádkozott drogos lányáért. Szerinte Amy-n már csak Isten segíthet.

Az 57 éves Mitch úgy látja: a sztárénekesnőt emberi erő már nem állíthatja meg a kábítószerezésben. Lánya ugyanis már elveszítette a kontrollt önmaga felett, és senkire sem hallgat, aki segíteni akar neki.

A londoni taxisofőr ezrét minden másnap felkeresi édesapja sírját, hogy ott imádkozzon. Szerinte jelenleg már semmi mást nem tehet a lányáért.

A 23 éves énekesnő néhány napja elutazott egy Karib-tengeri nyaralásra kábítószeres férjével, azután, hogy már sokadszorra hagyta ott az elvonókúrát.

A lány tegnap küldött egy sms-t az édesapjának, amiben azt írta: kitűnően van.

Amy azután vált kábítószerfüggővé, hogy három hónappal ezelőtt hozzáment Blake Civil-Fielder-hez. Az apa ennek ellenére nem Blake-et hibáztatja, szerinte a lányt a hírnév és a hírtelen jött gazdagság vezette ide.

Nemrég Amy anyósa és apósa egy rádióműsorban arra kérte a rajongókat: ne vegyék meg az énekesnő lemezeit mindaddig, amíg észhez nem tér, és nem hajlandó részt venni egy elvonókúrán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×