eur:
396.6
usd:
359.93
bux:
71911.16
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett
Nyitókép: Facebook/Puskás Aréna

Felbolydul a közlekedés a Puskás környékén – íme a részletek

Számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani kedden a Puskás Aréna környékén a Magyarország–Bosznia-Hercegovina UEFA Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Tekintettel arra, hogy a Puskás Arénánál korlátozottak a parkolási lehetőségek, a BKK azt kéri, hogy a helyszínt közösségi közlekedéssel közelítsék meg. A BKK elsősorban a megszokottnál sűrűbben közlekedő 2-es és 4-es metró, az 1-es villamos, valamint a Mol Bubi közbringarendszer igénybevételét javasolja. Gyalog a stadion nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető – tették hozzá.

A közlemény szerint a mérkőzés napján, várhatóan 17.30 és 23.30 között lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között, valamint a Verseny utcát és az Istvánmezei utat.

A mérkőzés előtt, illetve azt követően a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen – ismertették.

A BKK azt is közölte, hogy a mérkőzést követően további forgalomkorlátozásra is sor kerülhet, a közlekedőknek pedig az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát ajánlják, ahol a menetjegy és a bérlet is megvásárolható.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×