eur:
393.51
usd:
356.59
bux:
72663.45
2024. szeptember 3. kedd Hilda
Combino villamos a 4-es és a 6-os villamos vonalán a Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél 2020. június 11-én. A nyáron a Petőfi híd budai hídfője és a Karinthy Frigyes út között újítják fel a 4-es és a 6-os villamos pályáját, a felújítási munkálatok június 11-től augusztus 5-ig tartanak.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Nem nagyon foglalkoznak a tisztasággal a villamoson utazók

Járatellenőrzési akció volt a hétvégén a 4-es és a 6-os villamos vonalán

Összehangolt fővárosi járatellenőrzési akció zajlott a hétvégén: a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI), a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntektől vasárnapig kiemelten ellenőrizte a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalát, annak megállóit és környezetét.

A BKK azt közölte kedden az MTI-vel, hogy az augusztus 30. és szeptember 1-je között szervezett járatellenőrzésen jegyellenőrök, vagyonőrök, minőségellenőrök, rendőrjárőrök, közterület-felügyelők és a BKV munkatársai vettek részt.

Kifejtették, hogy a BKK munkatársai több mint 6300 utast ellenőriztek, és a társaság minőségellenőrei emellett 49 alkalommal ellenőrizték a járatok tisztaságát, valamint fizikai állapotát. Jellemző problémának nevezték, hogy több utas nem tartotta be az utazási feltételeket, és étellel vagy itallal szállt fel a járműre, így veszélyeztetve mások ruházatát, valamint a jármű tisztaságát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 3. 12:32
×
×
×
×