eur:
396.49
usd:
370.34
bux:
71492.81
2024. június 27. csütörtök László
A drónnal készült képen a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői vonulnak a Margit hídon 2024. június 1-jén.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Deutsch Tamás: június 9-én hatalmas a tét

Június 9-én, az európai parlamenti (EP) választáson döntünk minden idők legjelentősebb téttel járó kérdéséről, arról, hogy háború vagy béke - hangsúlyozta a kormánypártok EP-listavezetője a Fidesz Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Deutsch Tamás kijelentette, a június 1-jei volt minden idők legnagyobb Békemenete, sőt Európa legnagyobb békemenete, "megmutattuk, hogy együtt erő vagyunk".

A Fidesz-KDNP listavezetője köszönetet mondott a szervezésért a Civil Összefogás Fórumnak, és mindenkinek, aki csatlakozott a Békemenethez: a falvakból vagy városokból érkezőknek, a budapestieknek, "a hölgyeknek és az uraknak", a fiataloknak, "akik nagyon sokan voltak ott", az idősebbeknek, és külön azoknak, akik a határon túlról érkeztek "és megmutatták, hogy a béke melletti összefogás nemzeti összefogás is egyben".

Deutsch Tamás szerint a békepárti magyarok megmutatták az erejüket.

Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a Békemenet csak az első állomás volt, a "döntő állomás" egy hét múlva, június 9-én lesz. Arra biztatott minden békepárti elkötelezettségű jóakaratú magyart, hogy vegyen részt az EP-választáson, és támogassa az "egyedüli, békepárti elkötelezettségű" politikai erőt, a Fidesz-KDNP-t.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ez egy pimaszság az európai választókkal szemben

A versenyképesség lesz a magyar EU-elnökség egyik prioritása, a programtervezetet pedig szinte minden ország támogatja. A magyar kormány nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását az Európai Bizottság élén – többek között ezekről beszélt a miniszterelnök az EU-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×