eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
olvasói fotó
Nyitókép: olvasói fotó

Kilátástalan a közlekedés Észak-Budán, lehetetlen autóval eljutni Budapestre a Dunakanyarból

Jelentősen megnövekedett menetidővel számoljanak azok, akik a Dunakanyar településeiről az M0-ás autóút, vagy Budapest felé indulnak.

Az első, hatalmas torlódás a budakalászi körforgalomnál van, az M0-ás felhajtója előtt. De nem jobb a helyzet a felüljáró után sem, mivel sokan a Hadrianus utcánál próbálnak visszakanyarodni az M0-ás felé.

De azok sem örülhetnek sokáig, akik túl jutottak a Pünkösdfürdői útnál lévő kereszteződésen. A kocsisor vége valahol a Pók utcai lakótelepnél van, és onnan már csak araszolgatva lehet az Árpád-híd irányába haladni.

olvasói fotó
olvasói fotó

A Bogdáni út és a Szentendrei út kereszteződésében csak többszöri lámpaváltásra lehet átjutni.

Viszont

ennél is rosszabb a helyzete a Pestről Budára tartóknak, mivel az Árpád híd budai lehajtójának egyik sávját lezárták.

Az út állapotát vizsgálják, és ezt nyilván csak a reggeli csúcsforgalom idején lehet felmérni. A vizsgálódás miatt viszont végeláthatatlan sor torlódott fel a hídon.

Dél-Pestre is nehéz eljutni

Összeütközött két autó szerda reggel az M1-es autópályán Budapest felé, Biatorbágy térségében, a torlódás meghaladta a kilenc kilométert - írta az Útinform.

A baleset miatt a 21-es kilométernél a belső sávot lezártak és a torlódás miatt akár 40-45 perccel is hosszabb lehet a menetidő - közölték. Megjegyezték, hogy sokan kerülnek az 1-es főúton, így Herceghalom és Biatorbágy között is araszol a forgalom.

Címlapról ajánljuk

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Hatalmas balhé robbant ki Franciaország féltve őrzött területén - Lehet, hogy hamarosan új ország jön létre a semmiből

Hatalmas balhé robbant ki Franciaország féltve őrzött területén - Lehet, hogy hamarosan új ország jön létre a semmiből

Összecsapások alakultak ki Franciaország csendes-óceáni szigetén, ahol a szeparatista mozgalom tagjai régóta Új-Kaledónia elszakadását követelik. A közelmúltban három alkalommal is népszavazást tartottak a tengerentúli területen, ám akkor az önállóságot követelő hangok elbuktak. A mostani események azt mutatják, hogy az elszakadás vágya még mindig ott van a helyiekben és akár elhozhatja egy új ország létrejöttét a világon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×