eur:
389.67
usd:
362.69
bux:
67995.88
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
olvasói fotó
Nyitókép: olvasói fotó

Kilátástalan a közlekedés Észak-Budán, lehetetlen autóval eljutni Budapestre a Dunakanyarból

Jelentősen megnövekedett menetidővel számoljanak azok, akik a Dunakanyar településeiről az M0-ás autóút, vagy Budapest felé indulnak.

Az első, hatalmas torlódás a budakalászi körforgalomnál van, az M0-ás felhajtója előtt. De nem jobb a helyzet a felüljáró után sem, mivel sokan a Hadrianus utcánál próbálnak visszakanyarodni az M0-ás felé.

De azok sem örülhetnek sokáig, akik túl jutottak a Pünkösdfürdői útnál lévő kereszteződésen. A kocsisor vége valahol a Pók utcai lakótelepnél van, és onnan már csak araszolgatva lehet az Árpád-híd irányába haladni.

olvasói fotó
olvasói fotó

A Bogdáni út és a Szentendrei út kereszteződésében csak többszöri lámpaváltásra lehet átjutni.

Viszont

ennél is rosszabb a helyzete a Pestről Budára tartóknak, mivel az Árpád híd budai lehajtójának egyik sávját lezárták.

Az út állapotát vizsgálják, és ezt nyilván csak a reggeli csúcsforgalom idején lehet felmérni. A vizsgálódás miatt viszont végeláthatatlan sor torlódott fel a hídon.

Dél-Pestre is nehéz eljutni

Összeütközött két autó szerda reggel az M1-es autópályán Budapest felé, Biatorbágy térségében, a torlódás meghaladta a kilenc kilométert - írta az Útinform.

A baleset miatt a 21-es kilométernél a belső sávot lezártak és a torlódás miatt akár 40-45 perccel is hosszabb lehet a menetidő - közölték. Megjegyezték, hogy sokan kerülnek az 1-es főúton, így Herceghalom és Biatorbágy között is araszol a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×