eur:
390.85
usd:
364.21
bux:
68221.54
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Karácsony Gergely bejelentést tett a tragikus Árpád-hídi baleset kapcsán

Az egyik sofőr rendszáma beszédes - mutatott rá a főpolgármester, aki új intézkedésről számolt be.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, tragikus baleset történt szombat hajnalban a fővárosi Árpád hídon: két autó ütközött, és az egyik a szalagkorlát átszakításával halálra gázolt egy kerékpárost.

Biztos információk még nincsenek, tart a vizsgálat, de szakértők arról beszéltek, hogy a szalagkorlát megállított volna egy olyan autót, amelynek sofőrje a megengedett 70-nel hajtott, itt ennél jóval nagyobb sebességről lehetett szó.

Karácsony Gergely hétfő este a közösségi oldalán egy fotót tett közzé, amelynek tanúsága szerint annak az autónak, amely elgázolta a biciklist, a rendszáma RACE 001 volt.

A bejegyzésben a főpolgármester bejelentette, hogy a főváros 48 sebességmérő kihelyezését készítette elő, és reményeik szerint ezeket hamarosan üzembe is állítják. Meglátása szerint csak traffipaxokkal és magas büntetésekkel lehet visszaszorítani az illegális autóversenyzéseket, a rendőrségi razziák nem elegek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×