eur:
389.32
usd:
362.69
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fiola Attila, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan a kezdőtizenegy: Rossi kitart az alapcsapata mellett

Marco Rossi kijelölte a magyar válogatott tizenegyét a 20.45-kor kezdődő, wolverhamptoni Anglia–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre. Három helyen változtatott a budapesti mérkőzés kezdő 11-éhez képest.

Fiola Attila és Styles Callum is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott angolok elleni kezdőcsapatában.

Ez azt jelenti, hogy a másfél hete játszott budapesti győztes meccs (1-0) kezdő tizenegyéhez képest három változás történt: a sárga lapjai miatt eltiltott és így Angliába el sem utazó Gulácsi Péter helyett Dibusz Dénes védi a magyar kaput, míg Nego Loicot Fiola, Nagy Ádámot pedig Styles váltja.

A Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában sorra kerülő összecsapásra Marco Rossi szövetségi kapitány a védelem, valamint a támadó hármas összetételén nem változtatott az előző három találkozóhoz képest.

A három forduló után csoportjában második helyen álló magyar válogatott 20.45-től lép pályára a wolverhamptoni Molineux Stadionban az egyelőre nyeretlenül sereghajtó Anglia legjobbjai ellen.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Dibusz Dénes - Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila - Fiola Attila, Styles Callum, Schäfer András, Nagy Zsolt - Sallai Roland, Szoboszlai Dominik - Szalai Ádám

Az angol tizenegy:

Ramsdale – K. Walker, Guéhi, Stones, R. James – Saka, K. Phillips, Bellingham, Gallagher – Bowen, Kane. Gareth Southgate csak Reece Jamest és a kapus AAron Ramsdale-t tartotta meg a szombaton az olaszok ellen döntetlent játszó kezdőcsapatából.

(A mérkőzést frissülő cikkben tudósítja az Infostart, tartsanak majd velünk!)

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×