eur:
393.66
usd:
364.85
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Márki-Zay Péter (független) polgármester és Varga Ildikó jegyző a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén 2018. május 29-én.
Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Oszkó Péter és Deutsch Tamás egy platformon Márki-Zay Péterrel kapcsolatban

A Bajnai-kormány pénzügyminisztere futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert, erre reagált a Fidesz EP-képviselője.

"Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad. Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért." - ezt írta Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere egy facebookos kommentben.

2010-től - mint írta - évekig hallgathatta Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos rágalmait és az ügyészség vegzálásait, akik minden egyes általa aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő is kommentált az ügyben, de külön posztban, csak azzal nem ért egyet Oszkó Péterrel, hogy Márki-Zay Péter "futó".

Ismert, az ellenzéki előválasztás most zajló második fordulójában Dobrev Klárára és Márki-Zay Péterre lehet voksolni ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltként, miután Karácsony Gergely Hódmezővásárhely polgármestere javára lépett vissza. A konzervatív polgármester gyakran beszél a 2010 előtti és utáni évek elszámoltatásának elmaradásáról.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×