eur:
394.44
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: honvedelem.hu/Snoj Péter

Légi járművek megjelenése miatt figyelmeztet a Magyar Honvédség

Munkanapokon kell rájuk számítani.

A 2021. október 10-ig a Magyar Honvédség megnövekedett hanghatással járó gyakorlatot tart az MH Központi Lő- és Gyakorlótéren munkanapokon 08.00-20.00 között. A gyakorlaton a Magyar Honvédség repülőeszközei is részt vesznek - írták.

A repülések során a Kecskemét, Veszprém, Várpalota, Hajmáskér térségben megnövekedett zaj- és hanghatásra kell számítani.

A kiképzési feladatrendszer 20-án indult és Várpalota környékén szeptember 24-ig tart, ahonnan a fókusz átkerül Újdörögdre, Tapolca körzetébe, ahol közel 1000 tartalékos fogja végrehajtani a képességfejlesztő gyakorlatát – hangzott el az M1 aktuális csatornán a hirado.hu beszámolója szerint.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - jegyezték meg a közleményben a gyakorlat kapcsán.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×