eur:
395.97
usd:
369.68
bux:
70426.98
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Police.hu

Így osztották a büntetőpontokat a 84-es úton

A Vas megyei rendőrök a hétvégén közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak, és csuda dolgokat találtak.

Egy autós a 84-es számú főúton, Keléd térségében a záróvonalat átlépve, az „Előzni tilos” jelzőtábla tilalma ellenére előzte meg az előtte haladó járművet – éppen egy civilnek álcázott rendőrautót. Vele szemben a járőrök a szabálytalan előzés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, és hat büntetőpontot adtak.

Két sofőr pedig jelentősen átlépte autójával a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. A 84-es számú főúton egy autós Kissomlyó térségében 90 helyett 157 km/órás sebességgel haladt, egy másik pedig Duka térségében közlekedett 90 helyett 161 km/órás sebességgel. Velük szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki, és mindkettőjüknek hat büntetőpontot adtak.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
A tiszta energia Paks eszköze a klímavédelemre

A tiszta energia Paks eszköze a klímavédelemre

Ha a zöld energiatermelésről beszélünk Magyarországon, akkor megkerülhetetlen, hogy szóba kerüljön a Paksi Atomerőmű, amely a teljes országos áramfogyasztás nagyjából harmadát fedezi, időjárástól és napszaktól függetlenül. Hogy építhető be az erőmű a fenntartható energiatermelésbe itthon és mik ennek az előnyei? Többek között erről kérdeztük Kovács Antalt, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatóját, de szóba került a erőművi hő hasznosítása és a Duna jelentős melegedése is, amely az évnek ebben az időszakában különösen aktuális.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×