eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet

A rászoruló családokat és gyerekeket segítő munkához nyújtanak támogatást.

Az 50 millió forinttal a koronavírus-járvány miatt fokozottan nehéz helyzetbe került családokat támogatják, valamint a gyerekek nyári táboroztatását - mondta el Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója az adományozást bejelentő szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Az adományozás részeként

500 család jut élelmiszert és higiénés eszközöket tartalmazó azonnali kríziscsomaghoz, valamint a felajánlással 600 nehéz körülmények között élő gyerek nyári táboroztatását és fejlesztését is támogatják

országszerte. "A mai nap üzenete az, hogy nem szabad megfeledkezni arról a társadalmi rétegről, amely a legnagyobb gondokkal küszködik ebben az országban" - hangsúlyozta Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-vezérigazgatója. Kiemelte, hogy nyári táboraikban nemcsak gyermekmegőrzésről van szó, hiszen szakembereket alkalmaznak, és a táborok az élményszerzés és a feltöltődés mellett kitörési pontot is jelenthetnek a résztvevő gyerekeknek.

A segélyszervezet az érvényben lévő járványügyi előírások betartása mellett, ellátással szervezi meg a napi foglalkozásokat és a nyári táborokat a rászoruló gyerekeknek. Azokat a családokat pedig, amelyeknek a napi megélhetését veszélyezteti a járványhelyzet, élelmiszer- és higiéniaitermék-adományokkal segítik - tette hozzá Lehel László.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×