INFORÁDIÓ 
2020. július 4. szombat
Ulrik

tűz

kőbánya

ipartelep

Füst gomolyog Kőbányán, a Sírkert úton, egy ipari területen, ahol hűtőgépek és műszaki cikkek kaptak lángra 2020. június 5-én.

Tűz pusztított Kőbányán

Infostart / MTI

Bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok gyulladtak meg a X. kerületben.

A lángok nyomán keletkezett füst 50-100 méter magasba csap fel az égő hulladék felett, ám a tűz nem veszélyeztet épületeket a Sírkert utcai ipartelepen - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tűzoltók Kőbányán, a Sírkert úton, egy ipari területen, ahol bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok kaptak lángra 2020. június 5-én.
MTI/Mihádák Zoltán
Tűzoltók Kőbányán, a Sírkert úton, egy ipari területen, ahol bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok kaptak lángra 2020. június 5-én. MTI/Mihádák Zoltán

A fővárosi tűzoltók öt vízsugár bevetésével kezdték meg a 300 négyzetméternyi területen pusztító lángok oltását, és megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Füst gomolyog Kőbányán, a Sírkert úton, egy ipari területen, ahol bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok kaptak lángra 2020. június 5-én.
MTI/Mónus Márton
Hatalmas füsttel égett a fémhulladék. MTI/Mónus Márton

A Katasztrófavédelmi Mobil Labor végigjárta a környező utcákat, és a szakemberek megállapították, hogy a füstnek nincs környezetkárosító hatása az utcaszinten - közölte a szóvivő.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018