eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 22-én. Továbbra is zajlik az idősotthonok ellenőrzése a koronavírussal összefüggésben; kiemelten vizsgálják az egészségügyi ellátást, a dolgozók felkészültségét - mondta a tisztifőorvos.
Nyitókép: MTI/Botár Gergely/kormany.hu

Bejelentések az operatív törzstől – élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatót tart, csütörtök délelőtt. Tartsanak velünk!

A délelőtt 10 óra 30 perckor kezdődő Kormányinfó után az operatív törzs is megtartja napi tájékoztatóját a járvány elleni védekezés legfrissebb lépéseiről.

A bejelentéseket élőben közvetít az InfoRádió – a netes adás itt hallgatható –, az Infostarton pedig folyamatosan frissülő cikkben tudósítunk.

Mint ismert, a csütörtöki adatok szerint idehaza újabb 23 fertőzöttet regisztráltak, miközben tovább csökkent az aktív koronavírus-fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy krónikus beteg, 1996-an azonban már gyógyultan távoztak a kórházból.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×