eur:
394.36
usd:
369.21
bux:
65547.56
2024. április 23. kedd Béla
A kormany.hu által közreadott képen Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf, az ORFK szóvivője (b-j) a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 25-én.
Nyitókép: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Megszólal az operatív törzs - élőben az InfoRádióban és az Infostarton

A tájékoztató vasárnap is 11-kor kezdődik.

Magyarországon 3509-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma és már 451 halottja van a járványnak. A koronavírussal kapcsolatos intézkedések részleteiről és az aktuális egészségügyi helyzetről az operatív törzs sajtótájékoztatóján számolnak be 11-től.

A bejelentéseket élőben közvetít az InfoRádió - a netes adás itt hallgatható -, az Infostarton pedig folyamatosan frissülő cikkben tudósítunk.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×