eur:
392.47
usd:
367.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Egyelőre mégsem lehet határátlépési engedélyt kérni

Technikai hiba miatt nem működik az az elektronikus rendszer, amelyen keresztül be lehet nyújtani az államhatár átlépésével összefüggő méltányossági kérelmeket - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a keddi online sajtótájékoztatón azt mondta, szerdától csak elektronikusan nyújthatók be a személyforgalomra vonatkozó beutazási szabályok alóli felmentés iránti méltányossági kérelmek.

A rendőrség szerdán azt írta a honlapján, hogy az elektronikus ügyintézést támogató inNOVA portáljuk működésében technikai hiba lépett fel; az üzemzavar elhárításáig az ügyfélkapuval vagy cégkapuval rendelkező ügyfelek a rendőrség hivatalos honlapján az Elektronikus ügyintézés/"Méltányossági kérelem Magyarországra történő beutazáshoz" menüpontban található űrlap igénybevételével nyújthatják be kérelmüket.

Az ügyfélkapuval és cégkapuval nem rendelkezők az ugyfelszolgalat@orfk.police.hu e-mail címre küldhetik el beadványukat. Az ide érkező kérelmeket is elbírálják.

A beutazásokkal kapcsolatos általános tájékoztatót az információs vonalakon (06/80-277-455; 06/80-277-456; 1818) vagy a koronavirus@bm.gov.hu e-mail címen kaphatnak az érdeklődők.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×