eur:
393.85
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Forrás: Facebook, Varga Mihály

Adománnyal érkezett Varga Mihály az idősotthonba – videó

300 liter tejet és 300 kiló lisztet szállított a miniszter Óbuda korábbi vezetőjével a III. kerületi C.A.T. Idősotthonba a Szatmári Malom jóvoltából.

A jászberényi székhelyű vállalkozás több millió forint értékű élelmiszeradományt ajánlott fel II. és III. kerületi szociális intézmények számára – derült ki a Varga Mihály által a közösségi médiában megosztott videóból. Az adományok egy részét a pénzügyminiszter Óbuda korábbi polgármesterével, Bús Balázzsal közösen szállította le és adta át a C.A.T Idősotthon lakói számára.

Mint az a felvételen elhangzik, a koronavírus-járvány idején a fertőtlenítőszerek és eszközök beszerzése miatt az idősotthon kiadásai is megnövekedtek, így szükség van minden adományra. Az intézmény vezetője szerint a mostani adománynak hála, valamint a miniszter segítségével korábban beszerzett maszkok valóban hozzásegítették őket ahhoz, hogy nincs fertőzött beteg az otthonban.

A III. kerületi C.A.T. Idősotthonba 300 kilogramm liszt és 300 liter tej érkezhetett a Szatmári Malom Kft. felajánlásából, amellyel száz idős ellátottnak és a róluk gondoskodó 50 fős személyzetnek tudnak segíteni. Varga Mihály végezetül a nevükben is köszönetet mondott a nagylelkűségért.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×