eur:
392.28
usd:
366.98
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Eva Rezesová börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, hat év után elhagyja a Nagy Ignác utcai fővárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án. A szlovák nő 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével ittasan, mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba, amelyben emiatt négyen életüket vesztették.
Nyitókép: MTILakatos Péter

Nevet változtatva kezd új életet Eva Rezesova

Egy kassai szusibárban dolgozik a börtönbüntetését letöltött korábbi ámokfutó.

Egy éve szabadlábon van a 7 évvel ezelőtt történt ámokfutás (ittasan belerohant egy magyar sztrádán BMW-jével az előtte halado Fiatba, négyen meghaltak) miatt börtönbe került szlovák mágnásnő, aki a Blikk cikke szerint munkába állt - Kassán dolgozik egy szusibárban -, sok időt tölt lányaival és a magánélete is rendeződni látszik, de biztos, hogy új vezetéknévvel, a hírhedt Rezesovát ugyanis mindenki ismeri Szlovákiában és Magyarországon is sokan.

Az új vezetéknév igazából a régi, ugyanis gyermekei nevét veszi fel a dúsgazdag nő, aki fényűző ingatlanját is árulja.

Eva Rezesova a börtönben megtanult magyarul, a börtönben egy varrodában dolgozott és két év kedvezményt is kapott. Szabadulása előtt benti javait szétosztotta a többi elítélt között.

2026-ig nem vezethet autót. Mesés vagyonát apjától, Alexander Rezestől örökölte, csaknem 30 milliárd forintnyi ingóságot.

Rezesová hat év magyarországi börtön után tavaly augusztusban szabadult, erről ITT írtunk, Az előzményekről pedig ITT olvashat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×