INFORÁDIÓ 
2020. január 23. csütörtök
Rajmund, Zelma

index

vezérigazgató

pusztay andrás

andacs botond

ziegler gábor

bodolai lászló

Fontos változások az Indexnél

Fontos változások az Indexnél

Infostart

Visszatér Pusztay András, július 15-től ismét ő az Index.hu Zrt. vezérigazgatója.

Az Indamédia cégcsoport jelentős változásokat jelentett be. Távozik az Index.hu Zrt. vezérigazgatói posztjáról Andacs Botond, és a most létrehozott gazdasági csúcsvezetői pozícióban a vállalat gazdálkodási folyamatainak a javításán dolgozik tovább. “Botond feladata lesz a cégcsoportot képviselni gazdasági kérdésekben, valamint pénzügyileg és gazdálkodási téren összehangolni a leányvállalatok működését” - mondta el Ziegler Gábor, az Indamédia csoport vezérigazgatója.

Andacs Botond közgazdász, közel húsz éve dolgozik az online médiában. Több médiumnál is vezető szerepet töltött be: korábban a Napi.hu termékmenedzsere, majd a Port.hu ügyvezetője és számos kisebb kiadvány lapigazgatója, majd az Index.hu vezérigazgatója volt.

Andacs Botond helyére egy korábbi vezető érkezik: Bodolai László, a társaság igazgatóságának elnöke július 15-ével Pusztay Andrást nevezte ki az Index.hu Zrt. vezérigazgatójának. A szakember, aki korábban már hat éven át állt a médiavállalat élén, közgazdász, 20 éve dolgozik a médiában. Eleinte a Magyar Rádió, majd az InfoRádió és a TV2 riportere, később a Magyar Televízió felelős-szerkesztője és műsorigazgatója volt. 2011-től 2017-ig vezette az Indexet. A hírportáltól való távozás után a Sziget Kulturális Menedzseriroda marketingigazgatója lett. Az elmúlt hónapokban pedig egy startup vállalkozás, a parkolást forradalmasító Rollet marketingvezetője volt.

Bodolai László, aki egyben a Magyar Fejlődésért Alapítvány kurátora is, azzal indokolta a váltást, hogy így látja garantálva az Index hosszú távon eredményes működését. Ugyanezért érezte fontosnak, hogy a bevételek döntő részét szállító Indamedia Zrt. vezetőjét, Ziegler Gábort felkérje, hogy legyen az igazgatóság tagja.

Nyitókép: Gyarmati István

Kapcsolódó hang

Bodolai László
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018