INFORÁDIÓ 
2020. február 21. péntek
Eleonóra

fővárosi vízművek

haraghy csaba

fővárosi közgyűlés

Munkások pakolnak a Fővárosi Vízművek bontás előtt álló irodaházából 2018. augusztus 6-án. A Skanska svéd ingatlanfejlesztő cég tulajdonában lévő épület 1979 és ’81 között épült.

Távozik posztjáról a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója, az is kiderült, hol folytatja

Infostart / MTI

Haranghy Csaba munkaviszonya saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel szűnik meg.

Távozik posztjáról Haranghy Csaba, a Fővárosi Vízművek Zrt. vezérigazgatója, utódja megválasztásáig a társaságot Keszler Ferenc gazdasági vezérigazgató-helyettes vezeti.

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén egyhangúlag döntött arról, hogy a társaság következő közgyűlésén a - 98 százalékos - többségi tulajdonos önkormányzat képviselője támogassa Haranghy Csaba kezdeményezésére munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését június 30-ával. Haranghy Csabát március 30-ával mentik fel a munkavégzés alól.

Keszler Ferenc a társaság következő közgyűlését követő naptól, de legkorábban március 30-tól az új vezérigazgató megválasztásáig, de legkésőbb 2020. június 30-ig jelenlegi gazdasági vezérigazgató-helyettesi munkaköre mellett látja majd el a vezérigazgatói feladatokat.

Haranghy Csaba 2002 és 2008 között volt már a cég első embere, és akkor is Keszler Ferenc váltotta, aki Haranghy Csaba újbóli, 2012-es vezérigazgatói kinevezésekor került vissza gazdasági vezérigazgató-helyettesi posztjára. Tarlós István közölte: Haranghy Csaba a főpolgármesteri kabinetben folytatja munkáját.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018