eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Így látja Török Gábor - minden interjú egy helyen

Így látja Török Gábor - minden interjú egy helyen

Hétfő este hat órától ismét az InfoRádió Aréna című műsorának vendége lesz Török Gábor. A politikai elemző rendszeres vendége a műsornak, a YouTube-csatornánkon megnézheti, idén hogyan nyilatkozott már a legfontosabb belpolitikai kérdésekről.

Ezzel a gombbal közvetlenül feliratkozhat a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le a friss tartalmakról:

Nem elég azt mondani a választóknak, hogy Orbán Viktort le kell váltani; azt is meg kell nekik mondani, hogy kire váltsák le a miniszterelnököt - fogalmazott Török Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában még februárban. A részleteket megnézheti itt.

Márciusban azt mondta az Arénában, hogy a 2018-as választást nemcsak az dönti el, hogy a választók hisznek-e a kormányváltásban és tudnak-e egy irányban szavazni, hanem az is, hogy az alternatíva kormányképesnek mutatkozik-e. A részletek a videókban.

A Fidesz versenyelőnye, hogy van története és győzelmi stratégiája, de kérdés az, hogy ez 2018-ban a szavazófülkékben is működőképes lesz-e - mondta Török Gábor július elején, de beszélt az ellenzék állapotáról is. 

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×