eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Torlódás a határállomáson, 3-5 órás a várakozás

A nagy forgalom miatt továbbra is torlódnak a járművek a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol 3-5 órás várakozás alakult ki a személy- és a teherforgalomban - közölte a rendőrség.

A személyforgalomban négy-öt órát kell várni arra, hogy az utazók beléphessenek Ukrajnába. Az országból kifelé tartó kamionok pedig három órát várakoznak az átkelőhelyen.

A személyforgalomban a gyorsabb átkeléshez az utazók Záhony helyett választhatják a Tiszabecs és Tiszaújlak, a Beregsurány és Asztély, valamint a Barabás és Mezőkaszony, illetve a Lónya és Harangláb közötti, csak nappal nyitva tartó magyar-ukrán határállomást is, ahol jelenleg nincs fennakadás.

A kamionok csak Záhonynál kelhetnek át a határon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×