eur:
394
usd:
368.9
bux:
65717.55
2024. április 23. kedd Béla

Cser-Palkovics: A szocialisták adták a fehér lovat

MSZP-s politikusok adták a fehér lovat - reagált Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője Lendvai Ildikónak, az MSZP elnökének a kijelentésére, miszerint elhatárolódást vár a parlamenti pártoktól a Jobbik vasárnapra tervezett, Horthy Miklósra emlékező lovas felvonulásától.

A szocialista pártelnök az InfoRádiónak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: nemcsak az a kérdés, hogy ki ül a fehér lovon, hanem az is, ki adta azt a Jobbik alá, éppen ezért lenne szükség arra, hogy a Fidesz, amely annak idején elnézően tekintett a pártra, most felemelje szavát a rendezvény ellen.

Cser-Palkovics András erre úgy reagált: "A fehér lovat a >>díszzsidózó<< Pásztor Tibor belvárosi MSZP-s politikus adta, de adott egyet a zsidózó és cigányozó XIII. kerületi MSZP-s képviselő, Döry Miklós, és Gyurcsány Ferenc is, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától".

Hozzátette: egy fehér lovat adott Teleki László is, akinek a dolgozata szerint "meg kell találni az egyensúlyt, hogy a rasszista MSZP-szavazók körében se legyen szavazatvesztés".

A két világháború közötti kormányzó, Horthy Miklós budapesti bevonulásának 90. évfordulójára fehér lovas vonulással emlékezik vasárnap délután a Jobbik a korabeli helyszínen. A menet a XI. kerületi Kosztolányi Dezső térről indul és a Szent Gellért térig vonul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×