eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Éjszaka még lehet zivatar, holnap napos idő lesz

Az este folyamán továbbra is esős időjárásra lehet számítani az ország jelentős részén, de olyan szélsőséges jelenségek már nem várhatóak, mint Nyíregyháza környékén, ahol dió nagyságú jég hullott - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, miután a heves szél és a jégverés jelentős károkat okozott a térségben.

Reisz András hozzátette: a Magyarországon áthaladó front felhőzete jelenleg még az egész országot beborítja, és főleg délen, délkeleten okoz viharokat kiadós esővel.

A Tiszántúlon még az éjszaka folyamán is lehet egy-egy heves zivatarra számítani, az ország többi részén azonban folyamatosan megszűnik a csapadék.

A borongós, esős idő Budapesten még néhány óráig tart, éjszaka 9-10 órától megszűnik, és az éjjel második felére felszakadozik a felhőzet. Hétfőn napos idő várható.

Öt megyében voltak komolyabb bajok

Öt megyében volt dolguk vasárnap a tűzoltóknak a viharos időjárás miatt, közel 100 ház tetőszerkezete károsodott, Szabolcsban 12 településen áramkimaradás volt - tájékoztatta az InfoRádiót az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Szentes György elmondta: az európai parlamenti választás eredményei a tartalék rendszeren keresztül ennek ellenére eljutnak az Országos Választási Központba.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×