eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Szándékosan elgázolták a 7-es főúton

Összeszólalkozás után szándékosan elgázolt egy férfit a 7-es főút szabadbattyányi szakaszán egy nő szombaton. A 21 éves budafoki férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - közölte az a rendőrség.

Az eset előzménye, hogy az egyik szabadbattyányi szórakozóhelyen reggelre összeszólalkozott két mulatozó társaság. A nézeteltérés tettlegességig fajult. A két táborra szakadt csoport tagjai puszta kézzel, vascsővel, baltanyéllel, szamurájkardhoz hasonló, kés nélküli pengés eszközzel estek egymásnak - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a csetepaté után a 7-es főút irányába távozók közül egy 24 éves tatabányai nő autójával szándékosan nekihajtott az ellenérdekelt csoportba tartozó egyik férfinek. Fellökte és a földre zuhanó fiatalemberre hajtott. Egy másik férfi pedig a gázoló kocsijának szélvédőjére esett. Õ könnyebben sérült meg.

A gázoló nőt előállították, és emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg.

A vendéglőbeli összetűzés következtében ketten könnyebben sérültek. Kilenc embert előállítottak, és az ügyben garázdaság miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×