eur:
393.83
usd:
368.25
bux:
65835.94
2024. április 23. kedd Béla

Több mint egymilliárdért lesznek új taxik a Ferihegyen

Egy éven belül mintegy 1,2 milliárd forintért vásárol személygépkocsikat a ferihegyi taxitender győztese, a Zóna Service Konzorcium - közölte Veres István, a konzorciumi tagok képviselője.

A konzorcium tagjai pályázati ajánlatukban vállalták, hogy a jelenleg 150 autóból álló flottát egy éven belül 200 tagúra bővítik és felújítják.

Veres István képviselő szólt arról is, hogy három hónap múlva megérkezik az a 10 angol taxi, amit reklámcélból állítanak szolgálatba.

A Zóna Service konzorcium tagjai augusztus 15-éig alakítják meg részvénytársaságukat, amelyben 25-25 százalékot meghaladó tulajdona lesz az EURO TAXI Bt.-nek és az Airport Security Kft.-nek.

A konzorcium ajánlatában az szerepelt, hogy augusztus 15-e után az új rendszerű szolgáltatás életbe lépésétől átlagosan 31 százalékkal mérséklődnek a társaság viteldíjai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Az USA áprilisi bmi-adatai azt mutatták, hogy az üzleti aktivitás tovább nőtt, de lassabb ütemben, ami a gyengébb kereslet jeleit jelzi. Az S&P Global legfrissebb összetett termelési indexe áprilisban 50,9-re csökkent a márciusi 52,1-ről, ami enyhe bővülést és december óta a leggyengébb növekedést jelzi. Mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatási szektorban lassabb aktivitásnövekedést regisztráltak, a növekedési ütemek három-, illetve öthavi mélypontra csökkentek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×