eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Facebook / Harangozó Tamás

Újabb visszalépéseket jelentettek be

Szombaton 11 órakor járt le a visszalépések bejelentési határideje, és az utolsó pillanatban is történtek megállapodások. Országos paktumot nem kötöttek.

Az egyik szimbolikus körzetben, Szekszárdon (Tolna megye 1-es számú választókerületében) az MSZP-s Haranagozó Tamás visszalépett az LMP társelnöke, Hadházy Ákos javára.

Óbudán az LMP-s Ábrahám Júlia visszalépett Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd jelöltje javára.

Miskolc 2-es választókerületében Varga László (MSZP-P) javára mondott le az indulásról az LMP-s jelölt, Doszpoly Botond.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a délutáni sajtótájékoztatóján megerősítette a fenti visszalépések hírét. "Az általános megállapodás nem jött létre, de volt néhány jelölt, aki fontosabbnak érezte a kormányváltást, ezért visszalépett", "az LMP miskolci és óbudai jelöltje visszalépett, az MSZP pedig a szekszárdi jelöltjét léptette vissza".

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×