INFORÁDIÓ
2021. április 17. szombat
Rudolf

bangóné borbély ildikó

választás 2018

visszalépés

Visszalépett Bangóné Borbély Ildikó

Infostart

A szocialista párthoz, az általa vallott értékrendhez és a választókhoz is méltatlan, hogy néhány képviselőtársát a maximális kampánytámogatás lehívása érdekli, ezért egyoldalúan visszalép a választáson való indulástól - közölte Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP-Párbeszéd Budapest 17. választókerületi (Csepel-Soroksár) jelöltje.

Ebben a körzetben indul a fideszes Németh Szilárd, valamint többek között egy LMP-s (Tenk András), egy együttös (Szabó Szabolcs) és egy jobbikos jelölt (Bereczki Miklós). Korábban a momentumos Dukán András Ferenc visszalépett Szabó Szabolcs javára.

Bangóné Borbély Ildikó hivatalos Facebook-oldalán az alábbi bejegyzést tette közzé.

"Anyaként, politikusként, és parlamenti képviselőként is mindig világos értékrendet követtem. Minden erőmmel a hátrányos helyzetű emberekért küzdöttem - legyen az akár egyszerű munkás, munkanélküli, vagy közmunkás. Felemeltem a hangomat akkor is, ha a hátrányos megkülönböztetés családon belül történt - érjen az gyerekeket vagy nőket.

Azért vállaltam el az év elején a jelöltséget, hogy Csepel és Soroksár képviselőjeként is ezeket az értékeket képviseljem a Parlamentben. Ezúton szeretném megköszöni azt a mérhetetlen támogatást, amit a csepeli és a soroksári emberektől kaptam, és ami az ellenzéki jelöltek között a legnagyobb támogatást biztosította számomra.

Az elmúlt három hónapban a választói akarattal ellentétben azt tapasztaltam, hogy néhány politikustársamat Csepelen és Soroksáron nem a fenti értékek és a Fidesz legyőzése, hanem kizárólag a következő parlamenti ciklusra szóló mandátum elnyerése, és a maximális kampánytámogatás lehívása érdekli.

Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől.

Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól."

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018