eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
The new Apple iPhone 13 is debuted during the California Streaming virtual product launch in Louisville, Kentucky, U.S., on Tuesday, Sept. 14, 2021. The Cupertino, California-based technology giant has been readying four new iPhones, as well as Apple Watches with larger screens. Photographer: Jonathan Cherry/Bloomberg via Getty Images
Nyitókép: Bloomberg/Getty Images

Régen várt funkciót kaphat a legújabb iPhone

Az Apple a „mindig bekapcsolt kijelző” funkcióval dobhatja piacra a közelgő új készülékeit.

A Bloomberg szerint az Apple az iOS 16-tal vezetheti be a funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a telefon korlátozott mennyiségű információt, de megjelenítsen még akkor is, amikor zárolva van a képernyő – írja a hirado.hu.

A jelentések szerint a mindig bekapcsolt mód hasonlóan működhet, mint az Apple Watch Series 5 okosóra. Az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékeken a mindig bekapcsolt mód engedélyezésével lecsökken a zárolási képernyő képkocka-sűrűsége, így energiát takarítanak meg, miközben a kijelző bekapcsolva marad.

Tavaly az elemzők azt jósolták, hogy az iPhone 13 LTPO-kijelzővel fog érkezni, hogy lehetővé tegye a mindig bekapcsolt kijelzőt. Számos androidos készülék már évek óta támogatja a mindig bekapcsolt módot. Bizonyos Samsung készülékeken például a mindig bekapcsolt kijelző többek között képes megjeleníteni az időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét, miközben a telefon kijelzője zárolva marad.

A mindig bekapcsolt kijelző nem az egyetlen olyan funkció, amely állítólag kizárólag az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekhez fog érkezni, mivel a korábban kiszivárgott információk arra utalnak, hogy az Apple az új A16-os chipjét csak a két prémium készülékhez teszi elérhetővé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×