eur:
395.3
usd:
371.23
bux:
65144.22
2024. április 19. péntek Emma

Így élnek a magyar sportolók az olimpiai faluban - fotók

A Magyar Olimpiai Csapat egyre bővül Rióban. A sportolók folyamatosan foglalják el szállásukat, lakják be a szobákat. Ismerkednek az edzés- és versenyhelyszínekkel, a pihenőidejüket pedig próbálják hasznosan tölteni az olimpiai faluban.

Már több sportág képviselői megérkeztek Rióba: az úszók, Vízilabdázók, sportlövők, asztaliteniszszők, ökölvívók, teniszezők, szörfözők, vitorlázók, és egy vívó is. Szerdán reggel több vívó és judós kelt útra.

A csapat 12 kerékpárt hozott az olimpiai falun belüli közlekedésre. A kerékpárokat sportolóink már birtokba is vehetik regisztrációt követően, többen éltek a lehetőséggel.

Az olimpiai faluban, a magyarok szálláshelyén már működik az egészségügyi központ, a poliklinika, ahol nem csak az egészségügyi problémákkal kopogtathatnak be a csapat tagjai, hanem különböző regeneráló kezelésekben is részesülhetnek.

Moldvai Ildikó, a központi egészségügyi stáb tagja gyógytornával segíti a sportolókat.

Az elkövetkező napokban több rendezvény is érinti a magyar csapatot. Augusztus 4-én, helyi idő szerint 14.30 lesz a Magyar Csapat ünnepélyes fogadása, nemzeti zászlónk felvonása. Augusztus 5-én, szintén 14.30 lesz a Magyar Ház megnyitása Áder János köztársasági elnök és Borkai Zsolt MOB-elnök részvételével. Az ünnepélyes megnyitót szintén 5-én, késő este rendezik.

(MOB, fotó: MOB/Szalmás Péter)

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×