eur:
390.75
usd:
358.92
bux:
72649.53
2024. július 19. péntek Emília

A L'Équipe szerint szabálytalan volt Messi második gólja

A gondolat kicsit megmosolyogtató, mégis, a franciák komolyan gondolják: a lengyel Szymon Marciniaknak, aki egyébként a tízes skálán kettest kapott teljesítményéért a L'Équipe-től, nem kellett volna megadnia Lionel Messi második gólját.

A szabálykönyv szerint ha illetéktelenek a pályára lépnek, meg kell szakítani a játékot. Erre épít a L'Équipe, amikor azt mutatja be, hogy abban a pillanatban, amikor Messi a francia kapuba lőtte a labdát a hosszabbítás vége felé – ezzel 3-2-re alakítva az állást –, az argentin cserejátékosok közül néhányan már beléptek a pályára.

Elképzelhető, mi lett volna, ha Marciniak emiatt érvényteleníti a gólt.

Címlapról ajánljuk
A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk
Mezőgazdaság

A hőség hatásai: pótolhatatlan veszteségek, brutális anyagi károk

A 2022-es évhez hasonlóan idén is fennáll a veszélye annak, hogy a forróság akár egy százalékkal csökkentse a hazai GDP-növekedést – mondta az InfoRádióban a Gránit Alapkezelő vezető közgazdásza. Regős Gábor szerint leghamarabb október-november környékén derülhet ki, hogy az agrárium a harmadik negyedév végéig milyen mértékben járul hozzá a GDP alakulásához.

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×