eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
A norvég Erling Braut Haaland, miután megszerezte a nyitó gólt a labdarúgó Nemzetek Ligája 2022. június 12-i Norvégia-Svédország mérkőzésen Oslóban.
Nyitókép: MTI/EPA/NTB/Beate Oma Dahle

Nem minden az Eb: Erling Haalandra rohamrendőrök csaptak le Marbellán

Nemcsak a futballista lepődött meg, hanem a rendőrök is.

A Manchester City csatára nem lehet ott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, mert a norvég válogatott nem jutott túl a selejtezőn, így viszont a futballista még mindig a pihenőjét tölti – a jelek szerint éppen Spanyolországban. Andalúzia nagy kedvence, van is ingatlana Marbellán, és amint van pár szabad napja, élvezi a déli napsütést a tengerparton.

A Marca most viszont arról ír, hogy nem várt kalandba sodródott bele, ugyanis vasárnap nagy erőkkel csapott le a spanyol rendőrség a Playa Padre Clubra, ahol éppen Haaland is múlatta az időt. Egyenruhás rendfenntartók vették körbe az épületet, míg bent civil ruhás, de golyóálló mellénybe öltözött társaik egyesével igazoltatták a jelenlévőket. Így került sorra a norvég futballista is, aki láthatóan nem örült a kínos helyzetnek.

A spanyol sportlap szerint egyszerre több éjszakai szórakozóhelyen razziáztak a rendőrök, mert hónapok óta küzdenek a helyi bűnözőkkel, akik már többször már a nyílt utcán is fegyveres összetűzésbe keveredtek, márpedig ahhoz, hogy olyan tehetős emberek, mint például Haaland, Marbellát válasszák pihenésük helyszínének, elengedhetetlen a jó közbiztonság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×