eur:
396.31
usd:
370.9
bux:
71050.59
2024. június 26. szerda János, Pál
A francia Kylian Mbappé, miután 11-esből berúgta csapata első gólját a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Kylian Mbappé megerősítette: nem lép pályára a párizsi olimpián

A franciák világbajnok labdarúgója, Kylian Mbappé számára új klubja, a Real Madrid nem támogatja a szereplését az ötkarikás játékokon.

A 2022-es vb gólkirálya márciusban még lelkes volt az ötkarikás játékokkal kapcsolatban, de mivel a torna nem szerepel a nemzetközi szövetség (FIFA) versenynaptárában, a klubok nem kötelesek elengedni játékosaikat.

"A klubom álláspontja egyértelmű volt, onnantól kezdve pedig már én is tudtam, hogy valószínűleg nem leszek ott az olimpián"

- mondta Kylian Mbappé a németországi Európa-bajnokságon, amelyen a franciák a D csoportban hétfőn (ma) este Ausztria ellen kezdenek.

"Minden jót kívánok a francia olimpiai válogatottnak, nézni fogom az összes mérkőzésüket, és remélem, hogy megnyerik az aranyérmet!" - hangsúlyozta a labdarúgó, akit két hete szerződtetett a 15-szörös Bajnokok Ligája-győztes spanyol együttes.

A párizsi nyári játékokon a férfi labdarúgók küzdelmei július 24-én - mindössze tíz nappal az Eb-döntőt követően - kezdődnek és augusztus 9-ig tartanak.

Címlapról ajánljuk
A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában
Elemzők az Arénában

A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×