eur:
389.68
usd:
363.57
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Fellázadtak egy budapesti fociklub szurkolói

Tüntetést szerveznek a Budapest Honvéd drukkerei a klubjuk tulajdonosai, vezető ellen.

A Budapest Honvéd azzal a céllal vágott neki az NB II-es szezonnak, hogy a klub nehéz anyagi helyzete ellenére megpróbál egyből visszajutni a csapat az NB I-be. Tette volna mindezt a Magyar Futball Akadémia tehetségeire támaszkodva, néhány NB II-es rutinnal is rendelkező játékossal. A Kispest ugyan győzelemmel rajtolt az első fordulóban, ám gyakorlatilag egy pillanatig sem állt feljutó helyen. Pinezits Máté vezetőedző október 31-én közös megegyezéssel állt fel a kispadról. Akkor a csapat 13 forduló után 13 pontra volt a feljutástól, de csak kettőre a kiesést érő 15. pozíciótól - mutatja be az nb1.hu a csapat körüli helyzetet.

Csertői Aurél egy Vasas elleni vereséget követően vette át a Honvédot a 15. körben. A tapasztalt szakember sokáig veretlen volt ugyan a piros-feketékkel, de győzni csak egyszer sikerült újra az Ajka elleni 1-0-s-premiert követően. Mégpedig a Kozármisleny elleni tavaszi nyitányon. Emellett öt döntetlen volt a mérleg, az utolsó két bajnokiját azonban elveszítette a csapat. A Siófok elleni hazai és a Haladás elleni idegenbeli meccset is 1-0-ra.

A rossz szereplést leszámítva is kilátástalannak látják a jövőt a kispesti szurkolók, akik néhány korábbi klublegendával kiegészülve demonstrációt szerveznek. A Facebook-esemény neve:

Tüntetés a Honvéd tulajdonosai ellen.

Több más vád mellett azt írják, hogy a "klub tulajdonosai nem jelennek meg a meccseken, nem nyilatkoznak a kialakult helyzetről, kerülik a nyilvánosságot, egyáltalán nem ismertek a jövőbeli szándékaik. A kilábaláshoz új tulajdonosra van szükség. A foci a játék, a Kispest nem!” – áll az esemény leírásában.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×