eur:
389.96
usd:
364.89
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Ignacio Biosca, a Telekom Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án. A házigazdák 41-31-re nyertek a szlovén csapat ellen.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Lemondás Veszprémben a botrányos Barcelona elleni vesztes meccs után

Nem csillapodnak a kedélyek a találkozó körül, melyet végül a vendég katalán együttes nyert meg.

Mint ismeretes, az említett találkozón a bakonyi szurkolók egy része Ignacio Biosca (képünkön) cserekapus nevét skandálta, kollégája, a pályán lévő Rodrigo Corrales ezt zokon vette - írja a veol.hu.

Kiintett a nézőknek és le akart ülni a kispadra. Az összecsapást követően (amelyet 31-30-ra a vendégek nyertek) Momir Ilics vezetőedző és több játékos is kiállt Corrales mellett, kiemelve, a kapus jól teljesített a Barcelona ellen, ráadásul sérülten vállalta a játékot.

Az eset gyorsan bejárta a sajtót és a közösségi médiát. A klub szombaton közleményt adott ki, ebben dr. Csík Zoltán szólította meg a szurkolókat:

A portál információi szerint a csütörtökön történteket követően lemondott a veszprémi tábor vezérszurkolója, a szurkolói egyesület vezetője, Gyurákovics István. A szombati, Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni bajnokin az O szektorban egy gyászszalag volt látható. Kérdés, az ügynek milyen folytatása lesz.

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

"Egyre kevesebben árulják el..."
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×