eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Handball ball on field
Nyitókép: Anchiy/Getty Images

Visszatért az év elején súlyosan megsérült magyar válogatott, de…

Januári súlyos szemsérülése miatt szemüvegben kell kézilabdáznia Juhász Ádámnak, a Tatabánya válogatott irányítójának.

„Ennél jobb már nem lesz. Nem százszázalékos a szemem, távollátáshoz egy fél dioptria maradt benne, és mivel a pupillám is sérült, a hirtelen erős fény is bánt, de a pályán már nem zavar, a játékban nem akadályoz” – nyilatkozta a játékos a Mol csapat honlapján.

Juhásznak a januári világbajnokság előtt, a válogatott edzőtáborában egy bemelegítéshez használt gumiszalag vágódott a szemébe, egy ideig az is kérdéses volt, fog-e látni egyáltalán a bal szemére, de négy műtét után biztossá vált, hogy nyolc hónapot követően visszatérhet a pályára.

Mint mondta, számára már az is nagy dolog, hogy újra a pályán lehet, hiszen nagyon nehezen viselte, amikor a sérülése után az orvosok sem tudták megmondani, visszatér-e valaha a látása.

„Most, hogy újra a pályán vagyok, szeretnék minél gyorsabban formába lendülni, mentálisan és fizikailag is gyorsan utol akarom érni magam” – szögezte le a 46-szoros válogatott kézilabdázó, aki a nyári szünetben tért vissza a portugál Benficától Tatabányára.

Hozzáfűzte, úgy tervezte, hogy fokozatosan szoktatja vissza magát a pályára, ám poszttársa, a bosnyák válogatott Josip Peric megsérült, ezért Juhásznak sokat kell vállalnia.

A Tatabánya pénteken az újonc PLER-Budapest otthonában játssza első bajnoki meccsét az új szezonban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×