eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A ferencvárosi gólszerzők, Ryan Mmaee (b) és testvére Samy Mmaee a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. szeptember 11-én. Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 3-0.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

100 ezer euróról mondott le a csatár, nagy üzletet csinált a Fradi

Jelentős összegről mondott le az FTC távozó csatára annak érdekében, hogy minél hamarabb klubot válthasson.

Ahogy az Infostarton is megírtuk távozott a Fradi focicsapatától Ryan Mmaee, aki két évig volt a zöld-fehérek játékosa. Az nb1.hu úgy tudja, hogy a Ferencváros nehéz helyzet elé állította a tárgyalások során a 25 éves marokkóit.

Eredetileg ugyanis úgy volt, hogy amennyiben az FTC értékesíti egy másik klubnak a támadó játékjogát, abból öt százalék Mmaee markát üti. Csakhogy az angol Stoke nyomást helyezett kiszemeltjére azzal, hogy gyors döntést akart, a Fradi pedig (a klubon is múlt a tárgyalás eredményessége) ezt kihasználva elérte, hogy Ryan Mmaee lemondjon erről a nem csekély összegről.

Nagyjából 100 ezer eurót, azaz 39 millió forintról van szó. A Fradi – az nb1.hu értesülése szerint – bombaüzletet csinált, hiszen két éve néhány százezer euróért vásárolta meg, most pedig legkevesebb 2 millióért tudta értékesíteni.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×