eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A későbbi győztes Kovács Zsófia a női tornaverseny egyéni döntőjének ugrás számában a müncheni multisport Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Három–három magyar indul minden szeren a torna-világbajnokságon

A viadal a magyarok számára vasárnap, a nők selejtezőjével veszi kezdetét.

A férfiaknál Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián és Tomcsányi Benedek mind a hat, a nőknél Szilágyi Nikolett, Mayer Gréta és Bácskay Csenge mind a négy szeren versenyez majd a liverpooli olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon.

A magyar szövetség szombat esti tájékoztatása szerint Kiss Balázs csak lólengésben és gyűrűn, Kardos Botond talajon, ugrásban, korláton és nyújtón indul, míg a háromszoros Európa-bajnok Kovács Zsófia ugrásban és gerendán, Székely Zója pedig csak felemáskorláton mutat be gyakorlatot.

A viadal a magyarok számára vasárnap, a nők selejtezőjével veszi kezdetét. Az ötfős csapatból négyen mehetnek fel a szerre, ahol a csapateredménybe a legjobb három pontszám számít. A selejtező egyben kvalifikáció a csapatverseny és az egyéni összetett döntőjére, valamint a szerenkénti finálékra is.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×