eur:
392.7
usd:
363.31
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
A későbbi győztes Kovács Zsófia a női tornaverseny egyéni döntőjének ugrás számában a müncheni multisport Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Három–három magyar indul minden szeren a torna-világbajnokságon

A viadal a magyarok számára vasárnap, a nők selejtezőjével veszi kezdetét.

A férfiaknál Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián és Tomcsányi Benedek mind a hat, a nőknél Szilágyi Nikolett, Mayer Gréta és Bácskay Csenge mind a négy szeren versenyez majd a liverpooli olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon.

A magyar szövetség szombat esti tájékoztatása szerint Kiss Balázs csak lólengésben és gyűrűn, Kardos Botond talajon, ugrásban, korláton és nyújtón indul, míg a háromszoros Európa-bajnok Kovács Zsófia ugrásban és gerendán, Székely Zója pedig csak felemáskorláton mutat be gyakorlatot.

A viadal a magyarok számára vasárnap, a nők selejtezőjével veszi kezdetét. Az ötfős csapatból négyen mehetnek fel a szerre, ahol a csapateredménybe a legjobb három pontszám számít. A selejtező egyben kvalifikáció a csapatverseny és az egyéni összetett döntőjére, valamint a szerenkénti finálékra is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Átszakadt a frontvonal nyugaton, nyomul előre az orosz hadsereg - Híreink az ukrajnai frontról csütörtökön

Egyelőre nem hivatalos jelentések szerint az orosz haderő tovább tudott menni Avgyijivkától nyugatra: egy nap alatt három kisebb faluba is betörtek. Közben ukrán jelentések szerint ellentámadás volt Krasznohorivkánál, sikerült az oroszokat teljesen kitolni a településről. Közben komoly aggályok merültek fel azzal kapcsolatosan, hogy az orosz haderő Moldovában készül katonai akcióra. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×