eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Benedek Tibor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország – Egyesült Államok mérkőzésen a IX. Volvo Kupa nemzetközi férfi vízilabdatornán Budapesten, a XIV. kerületi Laky Károly Sportuszodában 2015. február 13-án.
Nyitókép: Kovács Anikó

Díjat neveznek el Benedek Tiborról

Minden meccsen a legjobbnak kell lenni hozzá.

A Benedek Tiborról elnevezett különdíjat vehetik át a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján a mérkőzések legjobb játékosai.

Ezt Molnár Tamás, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vízilabda bizottságának tagja jelentette be pénteken.

A két évvel ezelőtt elhunyt legendával egy csapatban háromszoros olimpiai bajnok Molnár megjegyezte, a szervezet négy éve jutalmazza a legjobbakat, ami önmagában is nagy előrelépés volt, néhány pólósnak a személyes motivációszintjét is tudta emelni.

Benedek Tibor - minden idők egyik legjobb játékosa - 2020. június 18-án, súlyos betegség után hunyt el. Játékosként klub- és válogatott szinten is minden lehetséges nagy trófeát begyűjtött; a nemzeti csapattal a három ötkarikás győzelme mellett világ- és Európa-bajnoki címet, világkupa- és világliga-sikereket ünnepelhetett. Tagja a sportági Hírességek Csarnokának, és egyike a vízilabdázás tíz háromszoros olimpiai bajnokának.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×