eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Sós Csaba egyetemi docens, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányaa Testnevelési Egyetem uszodájában 2017. január 27-én. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége január 25-i ülésén úgy döntött, hogy átalakítja a szövetségi kapitányi posztot, a feladatot Sós Csaba szakmai alelnök vesz át.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Sós Csaba: ki az esélyes, ha nem Milák Kristóf?

A rajt előtt is 3-5 éremre számít a magyar úszóválogatottól a szövetségi kapitány a budapesti világbajnokságon.

Összeállt már néhány héttel ezelőtt a magyar úszóválogatott a budapesti vizes világbajnokságra, és Sós Csaba már nem is számít érdemi változásra, rendben alakul a felkészülés, bár hozzátette, az ördög nem alszik.

Milák Kristóftól várja mindenki a legjobb eredményeket, aki olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki címvédő 200 méter pillangón, a világ- és az Európa-csúcsot is ő tartja, de 100 pillangón is éremesélyes.

"Ő feltétlenül esélyes két éremre, hiszen ki az esélyes, ha nem ő? – mondta a szövetségi kapitány. – A gyengébbik számában, 100 pillangón is az örök világranglistán is második ideje van, és aki látta az olimpiát, az tudja, hogy ott erőteljesen megpiszkálta Caeleb Dresselt, tehát valódi kihívónak tekinthető. Nem titok, hogy a szakma az egyik legnagyobb érdeklődéssel ezt a 100 pillangót várja."

További érdekességek a budapesti vb-ről a csütörtök este fél nyolc után az InfoRádió Vegyesúszás című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×