eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Átvette a vezetést a Kisvárda, továbbra is nyeretlenül utolsó az Újpest

0–0 lett az NB I-es mérkőzés végeredménye, pedig a lila-fehérek otthon egy órán át emberelőnyben futballoztak.

A nyeretlenül sereghajtó Újpest a 31. perctől emberelőnyben futballozva sem tudta legyőzni vasárnap a Kisvárdát, amely a gól nélküli döntetlennel ismét átvette a vezetést a tabellán a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában.

A várdaiaknak ez volt az idénybeli első döntetlenjük, míg a fővárosi lila-fehérek immár kilenc meccs óta nyeretlenek a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 9. forduló

Kisvárda Master Good-Újpest FC 0-0

Kisvárda, 2520 néző, v: Pintér

piros lap: Camaj (31.)

sárga lap: Ötvös (24.), Mesanovic (79.), illetve Diaby (3.), Kutrumbisz (75.), Viana (93.)

Kisvárda Master Good: Dombó - Hej, Prenga, Cirkovic, Leoni - Karabeljov, Simovic - Navratil (Czérna, 94.), Ötvös (Asani, 60.), Camaj - Mesanovic (Zlicic, 90.)

Újpest FC: Banai - Kastrati, Kutrumbisz, Diaby (Mory, 37.) - Bjelos (Simon, 68.), Mitrovic (Szakály P., 87.), Csongvai, Mack, Antonov - Katona (Croizet, 68.), Beridze (Viana, 87.)

Kiegyenlített küzdelmet hozott az első félidő, melynek során még úgy sem esett gól, hogy félóra után emberhátrányba került a házigazda. A szünetig az Újpest nem tudta érvényesíteni túlerejét, pedig a kiállítás után egy cserével támadóbb felfogásra váltott, védő helyett csatárt küldött a pályára Michael Oenning vezetőedző.

Fordulás után meddő mezőnyfölényre tett szert a fővárosi együttes, amely a hivatalos statisztika szerint is többet támadott, mint ellenfele. A labdabirtoklási arány teljesen egyenlő volt, de a nem túl magas színvonalú küzdelem során a létszámhátrányban lévő Kisvárda a második félidőben már csak a stabil védekezésre koncentrált. Az Újpest igyekezett, de kreativitás híján nem tudta átjátszani a hazaiak védelmi vonalát, így nem sikerült megszereznie idénybeli első győzelmét.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×