eur:
389.27
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A ferencvárosi Szucsánszki Zita (b) és Emily Bölk (j) között Itana Grbic, a montenegrói csapat játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, az FTC-Rail Cargo Hungaria - Buducnost Podgorica mérkőzésen a budapesti Elek Gyula Arénában 2021. március 13-án. A Ferencváros házigazdaként 29-28-ra győzött, de 50-48-as összesítéssel a vendégek jutottak tovább.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Podgoricától érkezik Kovacsics és Szucsánszki helyettese a Ferencvároshoz

A montenegrói válogatott Itana Grbic a bajnoki címvédő Ferencváros női kézilabdacsapatához igazol.

A Buducnost Podgorica a honlapján jelentette be, hogy mivel az előző szezonra szóló szerződésből származó kötelezettségek egy részét nem fizették ki, a 24 éves irányító a megállapodása felbontását kérte. Bár marasztalták a játékost, nem tudtak megállapodni vele, így felbontották a szerződését, és a posztjára máris leigazolták az ugyancsak montenegrói válogatott Matea Pletikosicot.

"Annak ellenére, hogy nem értjük a döntését kevesebb mint egy hónappal a Bajnokok Ligája új szezonja előtt, a ZRK Buducnost sok sikert kíván Itana Grbicnek Budapesten, az FTC mezében" – áll a Buducnost honlapján.

A Ferencvárosnak az egyaránt a tokiói olimpián megsérült Kovacsics Anikó és Szucsánszki Zita vállproblémája miatt volt szüksége új irányítóra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×