eur:
393.76
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Rafael Nadal spanyol (b) és Roger Federer svájci teniszező, az európai csapat tagjai az ez évi Laver-kupa genfi beharangozásán 2019. szeptember 18-án. A kupáért a hat legjobb európai játékos küzd a világ többi részének hat legjobbjával, az eseményt szeptember 20. és 22. között rendezik a svájci városban.
Nyitókép: MTI/EPA/KEYSTONE/Martial Trezzini

Federer sem hagyta szó nélkül Nadal tettét

Roger Federer közösségi oldalán gratulált Rafael Nadalnak, aki vasárnap saját rekordját tovább javítva 13-adszor nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyét, s ezzel 20. Grand Slam-bajnoki címét szerezve utolérte az örökrangsor élén a svájci sztárt.

A döntő után Federer azt írta az Instagram-oldalán, hogy "mindig is nagyon tiszteltem barátomat, Rafát emberként és bajnokként". Legnagyobb ellenfelének nevezte a spanyol salakkirályt, akivel szerinte húzták egymást felfelé, és az éveken át tartó rivalizálásuknak köszönhetően jobb játékosok lettek.

"Remélem, a 20-as mérföldkő csak egy újabb lépés, s mindkettőnk útja folytatódik" - fogalmazott a bázeli játékos, aki azzal zárta üzenetét, hogy "Gratulálok Rafa, megérdemled!".

A 39 éves Federer a US Opent és a Roland Garrost is kihagyta, hogy teljesen felépüljön térdoperációja után.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×