eur:
394.03
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A spanyol Rafael Nadal ünnepel, miután 6:0, 6:2, 7:5 arányban győzött a szerb Novak Djokovic ellen a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. október 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De Rosa

Nadal vasárnap még ünnepelt, hétfőn pedig... – videó

Rafael Nadal egyelőre nem tudja, játszik-e még ebben az évben valahol az után, hogy vasárnap 13-adszor is megnyerte a francia nyílt teniszbajnokságot, ezzel pályafutása 20. Grand Slam-sikerét aratta.

„Nem tudom, hol lépek még pályára. Jelen pillanatban azt sem tudom megmondani, hogy a következő hónapokban fogok-e még játszani egyáltalán” – mondta a 34 éves spanyol a párizsi döntőt követően, melyben 6:0, 6:2, 7:5-re legyőzte a világelső szerb Novak Djokovicot.

Hozzátette: nem döntött még arról, hogy a hátralévő tornákat figyelembe veszi-e, vagy a következő év elejéig beiktat egy szünetet.

A férfi versenyeket szervező ATP átalakított programja szerint november elején fedettpályás viadalt rendeznek Párizsban, a világbajnokságra pedig – amelyen az év legjobb nyolc játékosa vehet részt – november közepén kerül sor Londonban.

Nadal még soha nem nyerte meg a szezonzáró viadalt, ennek ellenére nem biztos abban, hogy ott lesz a brit fővárosban. Ahogy elmondta, ezt a családjával és a szakmai csapatával kell megbeszélnie a következő napokban, most azonban elsősorban nyugalomra vágyik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×