eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Ha lenne idén Puskás-díj, ez a gól megnyerhetné

A svéd Daleho Irandust igencsak érzi a kaput, igaz, csapata így sem nyert.

Daleho Irandust, a BK Hacken futballistája ritkán látható gólt rúgott hétfő este a svéd bajnokság 4. fordulójában. A 22 éves középpályás a Sirius elleni bajnoki első félidejében a saját térfelén szerzett labdát, és a kezdőkörből, legalább hatvan méterről ívelt az ellenfél kapujába. Lukas Jonsson, a vendégek kapusa hiába hátrált, csak a kapufát találta el, a léc alatt a hálóba vágódó labdát már nem.

Sajnálhatják a szurkolók, hogy zárt kapus mérkőzés volt, így csak a tévéfelvételeken élvezhették a lövést. Irandust pedig azt sajnálhatja, hogy a járványhelyzet miatt az idén a FIFA nem adja ki a legszebb gólnak járó Puskás-díjat, pedig ezzel az alakításával eséllyel pályázhatnak az elismerésre, amelyet legutóbb Zsóri Dániel nyert el.

"Láttam, hogy a kapus kint áll, éreztem, hogy jól találtam el a labdát, de azt hittem, mellé megy, de aztán jókor jött ki belőle a fals, és épp bevágódott a kapus felett" – mondta a gólszerző a svéd Expressennek, és hozzátette, a Real Madrid csatárától, Marco Asensiótól leste el a megoldást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×