eur:
388.8
usd:
361.99
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Manchester United - Juventus mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2018. október 23-án. A találkozót az olasz csapat nyerte 1-0-ra idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Sima győzelemmel folytatta a Juventus a bajnoki szereplését

A Juventus 36. perc alatt eldöntötte a Bologna elleni mérkőzést a Serie A 27. fordulójában. A torinóiak először nyertek, s először szereztek gólt az újrakezdés óta, miután a Milan és a Napoli elleni kupameccsükön sem született gól.

Az olasz sajtó azzal volt tele a mérkőzés előtt, hogy Cristiano Ronaldo nem akar azon a poszton játszani, amelyen Maurizio Sarri szeretné. Ez is jelzi, nincs minden rendben a Juvévél. Ám a csapat megnyerte a Bologna elleni bajnokit, miután Ronaldo a 23. percben értékesített egy büntetőt, majd Paulo Dybala a 36. percben gyakorlatilag eldöntötte a találkozót.

A Juventus előnye négy pontra nőtt, a legnagyobb rivális, a Lazio ebben a fordulóban szerdán játszik majd, mégpedig Bergamóban, az Atalanta ellen, az idény hátralévő részének egyik legnehezebb mérkőzésén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×