eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás előfutamában a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megszólalt Kenderesi Tamás barátnője

Szűkszavú volt, pedig legkorábban szűk két hét múlva láthatja letartóztatott kedvesét, akit Koreában, a vizes-vb helyszínén kaptak - a feljelentés szerint - szexuális zaklatáson egy szórakozóhelyen.

Mint ismert, vasárnap hajnalban egy koreai szórakozóhelyen szexuális zaklatás miatt előállították Kendresi Tamás olimpiai bronzérmes úszót, aki túl volt feladatain a kvangdzsui vizes-világbajnokságon.

Az ügyben már megnyilvánult ő is és az úszószövetség is, ami pedig biztos, hogy a vizsgálat lefolytatása miatt 10 napig nem mozdulhat Dél-Koreából, míg a csapat nagy része kedden hazatér.

Most barátnője, Szilovics Fanni posztolt képet az Instagram közösségi oldalra, a képről és a hozzá biggyesztett szövegből kiderül, a lány - bármi is történt - nem haragszik kedvesére. A képre a Ripost bukkant rá.

Hétfő reggel egyébként a TV2-n Csurka Gergely úszószövetségi sajtófőnök árulta el, hogy a rendőrség már át is adta az ügy iratait az ügyészségnek, 6 nap alatt végére járnak a dolognak. Két lehetőség van: vagy nem történik semmi, vagy figyelmeztetést és pénzbírságot kap Kenderesi Tamás - közölte Csurka Gergely.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×