eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás szétúszása után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kenderesi Tamás: hozzáértem egy táncoslány fenekéhez

"Meggondolatlan mozdulatot tettem" - fogalmazott a koreai vizes-vb utolsó éjszakáján egy szórakozóhelyen letartóztatott olimpiai bronzérmes úszó.

Ismert, Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszót szombat éjszaka egy koreai szórakozóhelyen szexuális zaklatás miatt előállították, és bár meghallgatása után elengedték, tíz napig nem hagyhatja el az országot, így az "aranygépen" sem lesz rajta kedden, hacsak a koreai hatóságok addig máshogy nem döntenek.

A Magyar Úszó Szövetség vasárnap délután közzétette Kenderesi Tamás nyilatkozatát az üggyel kapcsolatban, amit alább változtatás nélkül közlünk.

"Szombat éjszaka egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. Megértve a helyzet komolyságát teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig.

A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.

A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom."

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×